O meni

Moja misija je osnažiti svijet da živi sretnijim životom smanjenjem količine stresa, tjeskobe i preopterećenosti koje doživljavamo na dnevnoj bazi.

Moje ime je Goran Livada.

Rođen sam 2.2.1973. u Zagrebu, oženjen sam i imam dvoje djece, kćer i sina. Zajedno sa suprugom sam se davne 2004. upustio u poduzetničke vode. Te poduzetničke vode su bile nekada i mirne ali većinu vremena vrlo burne. Opet s druge strane, mirno more nikada nije dalo vještog moreplovca. (čamac nije napravljen da bude privezan u luci.)

Kao većini ljudi, život mi se odvijao na relaciji posao-kauč uz puno umora, stresa, nezadovoljstva, dok 2016. nisam odlučio napraviti nešto za sebe. Točnije išao sam napraviti nešto za zdravlje budućeg sebe. Krenuo sam trčati. Prvo trčanje u trajanju od 15 minuta mi je bilo najteže trčanje u životu. Nakon što sam to preživio, malo po malo, dogurao sam do završetka svog prvog Half Ironmana u Puli (1,9 km plivanja, 90 km vožnje biciklom, 21,1 km trčanja). Sportski put sam nastavio preko punog Ironmana (brojke u prošloj zagradi pomnoži s 2), HardCro ultramaratonske bicikističke utrke od 1400 km, biciklističku vožnju (brevet) Zagreb – Krakow – Zagreb  od 1600 km za 105 sati i samo idem dalje…

S EFTom me je upoznao brat koji se time počeo baviti davne 2008. Naravno, onda mi je to bilo totalno čudno i strano, ali ono što mi je od toga vremena ostalo bila je njegova sigurnost dok je to radio i o tome pričao. Trebalo mi je dobrih 7 godina da mu se dam u ruke. Naravno, odmah sam se uvjerio da to radi, ali mi je opet trebalo nekih pola godine da mi padne na pamet da to mogu i sam sebi raditi (naravno da mi je to brat i rekao, ali što mlađi brat zna?! 

I evo me sada predstavljam se na svojoj stranici kao certificirani EFT praktičar.

Sve što vas muči i brine može se otpustiti. Mi nismo stvoreni za brigu, mi smo si sami stvorili brigu. Ne treba vam, dozvolite si mogućnost da je otpustite.

Vaš Goran.

Oblik tapkanja koji koristim zove se klinički EFT. To je metoda temeljena na dokazima koja je potvrđena u više od 100 kliničkih ispitivanja. Ako želite saznati više o ovim istraživanjima, možete vidjeti trenutni popis studija na https://eftuniverse.com/research-studies/eft-research/

Što drugi kažu o meni