O meni

Moja misija je osnažiti svijet da živi sretnijim životom smanjenjem količine stresa, tjeskobe i preopterećenosti koje doživljavamo na dnevnoj bazi.

Moje ime je Goran Livada.

Rođen sam 2.2.1973. u Zagrebu, oženjen sam i imam dvoje djece, kćer i sina. Zajedno sa suprugom sam se davne 2004. upustio u poduzetničke vode. Te poduzetničke vode su bile nekada i mirne ali većinu vremena vrlo burne. Opet s druge strane, mirno more nikada nije dalo vještog moreplovca. (čamac nije napravljen da bude privezan u luci.)

Kao većini ljudi, život mi se odvijao na relaciji posao-kauč uz puno umora, stresa, nezadovoljstva, dok 2016. nisam odlučio napraviti nešto za sebe. Točnije išao sam napraviti nešto za zdravlje budućeg sebe. Krenuo sam trčati. Prvo trčanje u trajanju od 15 minuta mi je bilo najteže trčanje u životu. Nakon što sam to preživio, malo po malo, dogurao sam do završetka svog prvog Half Ironmana u Puli (1,9 km plivanja, 90 km vožnje biciklom, 21,1 km trčanja). Sportski put sam nastavio preko punog Ironmana (brojke u prošloj zagradi pomnoži s 2), HardCro ultramaratonske bicikističke utrke od 1400 km, biciklističku vožnju (brevet) Zagreb – Krakow – Zagreb  od 1600 km za 105 sati i samo idem dalje…

S EFTom me je upoznao brat koji se time počeo baviti davne 2008. Naravno, onda mi je to bilo totalno čudno i strano, ali ono što mi je od toga vremena ostalo bila je njegova sigurnost dok je to radio i o tome pričao. Trebalo mi je dobrih 7 godina da mu se dam u ruke. Naravno, odmah sam se uvjerio da to radi, ali mi je opet trebalo nekih pola godine da mi padne na pamet da to mogu i sam sebi raditi (naravno da mi je to brat i rekao, ali što mlađi brat zna?! 

I evo me sada predstavljam se na svojoj stranici kao certificirani EFT praktičar.

Sve što vas muči i brine može se otpustiti. Mi nismo stvoreni za brigu, mi smo si sami stvorili brigu. Ne treba vam, dozvolite si mogućnost da je otpustite.

Vaš Goran.