Novac i ja – zaljubljeni par

Imaš problema s novcem?

Leptirići u trbuhu, treperenje srca, osmijeh na licu – kako je lijepo biti zaljubljen! Zamisli da novac budi  u tebi takve osjećaje! Pomisliš na novac, a osmijeh ti ozari lice. Teško je to i zamisliti, znam. Veća je vjerojatnost da će nam postati mučno u želucu nego što ćemo osjetiti leptiriće pri pomisli na njega.
No ne bi li bilo divno kad bismo uistinu bili zaljubljeni u novac, a još bi krasnije bilo kad bi on bio zaljubljen u nas. Kad bi trčao za nama i ne bi nas puštao na miru. Zamisli, platiš sve račune, kupiš svakakve različite stvari, a on je i dalje tu, ne možeš ga se riješiti. Prilijepio se za tebe, jednostavno te obožava. I naravno, ti mu tu ljubav velikodušno uzvraćaš. Što se više lijepi za tebe, to ga više voliš.
A ako preokrenemo tu rečenicu? Što ga više voliš, on se više lijepi za tebe? Znam, teško je voljeti nekoga ili nešto čega nema, što ti stvara probleme, zbog čega se noću prevrćeš u krevetu… Novac je u tvome životu zločinac, stvaratelj bora i sijede kose… Naravno da ne želiš zločinca u blizini. Shvaćaš li? Sve dok ga ne zavoliš, tjerat ćeš ga od sebe. Tko želi zločinca u svom životu?

EFT tehnika rješava nakupljene sputavajuće emocije koje su zarobljene u tvome tijelu. Mnoge od tih emocija i uvjerenja o novcu nosiš i njeguješ još od djetinjstva. Mnoge od njih ti čine svakodnevnu štetu. Jedna od njih je i loš stav prema novcu. Golema količina uvjerenja, primjerice: „Ma neka i nemamo novaca, važno je da smo svi zdravi“, „Ne možeš biti bogat i pošten“ kao i razne emocije koje u tebi budi novac primjerice, strah od neimanja novca, krivnja ako ga imaš dok ga netko drugi nema i slično, uzrokuju to da novaca nemaš dovoljno. Odbijaš ga od sebe jer ga smatraš lošim, jer ga ne voliš. Ukoliko se oslobodiš takvih negativnih emocija i uvjerenja prema novcu i kreneš ga gledati kao prijatelja, pomagača, partnera, on će prestati bježati od tebe.

Što vas očekuje

Ovaj program će ti pomoći da se riješiš negativnih uvjerenja i emocija koji te udaljavaju od novca i da stvoriš nove, ugodne i pozitivne koje će ti pomoći da ti i novac postanete pravi, nerazdvojni, zaljubljeni par.


Pitajte me…

Vaše ime
Upišite e-mail adresu *
Vaša poruka, upit… *

Podijeli:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sadržaj:

Možda će vas zanimati

Slične objave

Strah

Strah je dobar. On nas čuva. Bez njega ne bismo preživjeli. On nas je spasio od tigra iz šume. Onda kada smo živjeli u šumi.

Žudnja za hranom

Imate li snažnu želju za čokoladom, kruhom, čipsom ili nekom drugom hranom? Onu nekontroliranu želju i intenzivan osjećaj žudnje za određenom hranom koji se ne

Novac i ja – zaljubljeni par

Imaš problema s novcem? Leptirići u trbuhu, treperenje srca, osmijeh na licu – kako je lijepo biti zaljubljen! Zamisli da novac budi  u tebi takve

što je empatija

Što je empatija?

Empatija – od grčkog em, u i pathos, „patnja, osjećaj“ – je riječ koju upotrebljavaju psiholozi opisujući sposobnost da se stavimo u položaj druge osobe.