mršavljenje s tapkanjem

Jedan zgodan odlomak iz super knjige

Upravo čitam knjigu E2 od Pam Grout. U knjizi je objašnjeno 9 eksperimenata s energijom koji dokazuju da mislima oblikujemo svoju stvarnost. Nakon prva dva eksperimenta mogu potvrditi da stvar radi. Ali neću sada o samim eksperimentima, već ću samo prepisati jedan odlomak iz poglavlja Vaše misli i svijest okosnica su vašeg fizičkog tijela:

Moja je prijateljica tridesetak godina pokušavala smršavjeti. Pokušala je sve, uključujući vježbanje i minijaturne obroke. Ništa nije djelovalo. Konačno se posavjetovala sa stručnjakom za metodu emocionalne slobode iako joj je bilo teško povjerovati da bi nešto tako jednostavno kao lupkanje točki na meridijanima moglo biti učinkovito i donijeti joj pobjedu u ratu s viškom kilograma koji je vodila godinama. No bila je očajna. U mjesec dana za vrijem kojih je radila na oslobađanju svoje blokirane energije izgubila je sav višak tvrdoglavih kilograma. Uspjela je zadržati novostečenu težinu te i danas izgleda sjajno.

Ukoliko ste u takvoj ili sličnoj situaciji, nemojte čekati 30 godina. Stručnjaka emocionalne slobode znate 😉

Pročitajte i ovaj tekst te krenite već danas gubiti taj nepotreban emocionalan teret.

weigt loss eft

Imate pitanje? Pitajte.

Vaše ime
Upišite e-mail adresu *
Vaša poruka, upit… *

Podijeli:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sadržaj:

Možda će vas zanimati

Slične objave

Strah

Strah je dobar. On nas čuva. Bez njega ne bismo preživjeli. On nas je spasio od tigra iz šume. Onda kada smo živjeli u šumi.

Žudnja za hranom

Imate li snažnu želju za čokoladom, kruhom, čipsom ili nekom drugom hranom? Onu nekontroliranu želju i intenzivan osjećaj žudnje za određenom hranom koji se ne

Novac i ja – zaljubljeni par

Imaš problema s novcem? Leptirići u trbuhu, treperenje srca, osmijeh na licu – kako je lijepo biti zaljubljen! Zamisli da novac budi  u tebi takve

što je empatija

Što je empatija?

Empatija – od grčkog em, u i pathos, „patnja, osjećaj“ – je riječ koju upotrebljavaju psiholozi opisujući sposobnost da se stavimo u položaj druge osobe.